Month: October 2006

Why I’m Good at Being Late (and Sony Ericsson K600i is One of The Buggiest Mobile Phones Ever)

I’m sooo good at being late, for work, for school, for college, for dates, basically for anything. Some factors: I need lots of sleep, 12 hours or more. This makes it hard for me to get up in the morning. I need to be waken progressively. This is a physiological defect in my body. I …

Why I’m Good at Being Late (and Sony Ericsson K600i is One of The Buggiest Mobile Phones Ever) Read More »

Sambil Menyelam Minum Air == Cari Duit…

Ah… meskipun aku di sini udah kerja, tapi nggak ada salahnya kan nyoba2 cari duit tambahan. Emang sih kerja di sini nggak banyak dapetnya (kayanya semua orang bilang gitu deh ya…) tapi yang enak di sini tuh ada koneksi Internet yang sering bisa dipake kalo warnetnya lagi nggak 100% penuh plus akhir2 ini aku jarang …

Sambil Menyelam Minum Air == Cari Duit… Read More »

Free Promotion: Digg, Slashdot, Del.icio.us, Technorati, Furl, …

There are several ways you can promote your site or a page in your site for free, that may drive some traffic or maybe lots (if you’re lucky and the quality of your content is high), some of them are: Submit a story on Digg and Slashdot Bookmark your page on Del.icio.us and Furl Ping …

Free Promotion: Digg, Slashdot, Del.icio.us, Technorati, Furl, … Read More »

1001 Rules : good enough or not good enough?

1001 Rules adalah ide untuk sebuah situs di mana anggotanya dapat membuat daftar “Top 10” (nggak harus 10 sih) untuk hal2 yang bagi dia menarik, misalnya: Top 10 Rules of Dating (contoh di mock-up tersebut) Top Movies Top Artists Top Romantic Songs The Worst News Events Ever!!! Ide dasarnya sih seperti itu, dilengkapi dengan fasilitas …

1001 Rules : good enough or not good enough? Read More »